Avis groc per pluges intenses

Anit a les 21h s’activa un avís groc per pluges intenses a les Illes, que poden acumular fins a 20 mm en només una hora. Està previst que aquesta situació es perllongui fins dilluns a les 14h.

20141109164000_avi_hoy_ccaa64

Els avisos, emesos per AEMET, impliquen una determinada probabilitat d’ocurrència d’un fenomen, que en aquest cas oscil·la entre 40-70%, i que pot ocasionar problemes en el desenvolupament de determinades activitats.

Els avisos grocs s’emeten quan es considera que la situació meteorològica prevista no afectaria a la societat en general, sinó únicament a determinades activitats.

Vos recomanam estar sempre pendents dels avisos meteorològics i actuar amb sentit comú sempre que tengueu previst realitzar qualque activitat que depengui de la situació meteorològica, que en el nostre dia a dia són, com a mínim, totes aquelles que es desenvolupen total o parcialment a l’aire lliure.

Per exemple, amb un avis per pluges intenses de fins a 20mm/h un ha de tenir precaució en deixar el cotxe aparcat a indrets que es puguin inundar amb facilitat, en fer determinades excursions o en organitzar celebracions a l’aire lliure (per posar alguns exemples). En d’altres casos és tan simple com agafar un impermeable i/o un paraigua i continuar fent vida normal.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.