Resum pluviomètric pluja acumulada gener i febrer 2014

A partir de les dades disponibles a la web de Meteoclimatic, i com ja vàrem fer al mes de gener , hem elaborat un mapa resum de la pluja acumulada a les Illes Balears durant el mes de febrer.

Pluges_febrer_2

Les precipitacions més quantioses s’han produit a Menorca i nord de Mallorca. Concretament, de la xarxa meteoclimatic, l’estació que ha marcat una major quantitat de pluja ha estat la del Castell d’Alaró (estació que pertany a la SOMIB), amb un total mensual de 64mm

En canvi, a les Pitiuses és on es localitzen les precipitacions manco importants, amb alguns valors per sota dels 10mm, com els 6mm de Sant Mateu d’Albarca.

A més, també s’ha elaborat un mapa resum de la pluja acumulada en el que duim d’any 2014. Els resultats són semblants, amb màxims pluviomètrics a l’est de Menorca i a la part central de la Serra de Tramuntana.

Acumulat_anual_2

Nota: Els mapes s’han elaborat a partir del mètode d’interpolació IDW (Invers a la Distància).

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>