Inici

Benvinguts al blog del calendari meteorològic de les Illes Balears 2014. En aquest espai hi podreu trobar informació ampliada de cada mes, amb fotografies, gràfics, articles i vídeos.

Des de l’any 2010 la SOMIB i Meteo Illes Balears col·laboren activament en l’edició d’un calendari meteorològic. Any rere any s’han anat introduint millores, tant en el disseny com en el contingut del mateix.

Un calendari en el que el protagonisme el tenen les fotografies dels nostres col·laboradors, que ens les cedeixen de forma altruista i als que volem aprofitar aquestes línies per agrair-lis de nou la seva col·laboració, sense la qual aquesta feina seria impossible.

Donada la gran qualitat de les fotografies, cada any tenim seriosos problemes a l’hora de seleccionar les que aniran al calendari, per aquest motiu, aquest any 2014 ens varem plantejar la possibilitat de crear aquest espai web, que intenta complementar el contingut del calendari físic.

Per això s’ha creat un espai reservat per a cada mes de l’any, on de manera gradual (així com avanci l’any) hi anirem penjant fotografies relacionades amb la que apareix al calendari, algunes explicacions sobre el fenomen en qüestió, i tota aquella informació que pensem que pot resultar interessant per mantenir el calendari del 2014 viu i renovat al llarg de tot l’any.

Esperam que vos agradi, i si hi ha alguna cosa que trobeu a faltar, si voleu saber més coses o que ampliem la informació, no dubteu en deixar els vostres comentaris.

Fotos Calendari 2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>