SETEMBRE: Fotografies complementàries i article

setembre

Ses Salines_Mallorca

Ses Salines de Mallorca
Autor: Andreu Galmés

 

Fins fa algunes dècades, la extracció de sal marina era una de les activitats més importants de les Illes. Per a la seva obtenció s’aprofiten zones salobroses properes al litoral, on durant una part de l’any s’hi força l’entrada d’aigua marítima, que amb la calor primaveral i estival s’evapora, donat-se la precipitació de la sal. Cal recordar que la Mediterrània és un dels mars amb major concentració salina del planeta, fet que juntament amb el clima sec i calorós de l’estiu afavoreix una elevada producció d’aquest recurs al nostre territori.

Aquesta entrada ha esta publicada en Setembre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>